Materieel: het geheim van de smid
De allerbelangrijkste troef die we dagelijks in kunnen zetten om onze opdrachtgevers tevreden te stellen staat niet op wielen of op rupsbanden, maar op stevige veiligheidschoenen. Goorbergh Fundamenteel is een flexibele organisatie die beschikt over medewerkers die sterk oplossingsgericht zijn, ook als er zich onverwachte omstandigheden voordoen.
Net als ons team van medewerkers is ook het machinepark van Goorbergh Fundamenteel uitzonderlijk, uniek zelfs.

Natuurlijk werken we deels met conventioneel materieel, maar de belangrijkste machines die we in kunnen zetten, zijn speciaal voor (en ook door) ons ontworpen en gebouwd. Ze hebben gemeenschappelijk dat ze effectief zijn en wendbaar. De meeste installaties kunnen door normale deuropeningen en ook een laag plafond is in veel gevallen geen onoverbrugbare handicap.

 

We kunnen daarom vaak genoegen nemen met een geringe werkhoogte (zeg maar: laagte). Niet voor niets hebben onze installaties bijnamen als De Wesp, De Bij en De Mug, De Vlieg. Omdat ze zo vliegensvlug zijn, zo wendbaar en natuurlijk ook omdat ze snel door het aardoppervlak heen moeten kunnen prikken.

Onze installaties mogen dan niet indrukwekkend zijn van omvang, het denkwerk erachter is dat wel degelijk. De prestaties die onze teams er mee behalen zijn zeker ook bewonderenswaardig. Funderingstechniek zoals wij dat bedrijven, is een teamsport bij uitstek: een combinatie van goede voorbereiding, ervaring, verstand van zaken, teamspirit en ook van innovatieve, zelf ontwikkelde installaties.

Klik hier voor een nadere kennismaking met het materieel.