Projecten

Door onze vergaande specialisatie in het werken in de kleine ruimte, worden we vaak ingeschakeld voor projecten van beperkte omvang.

Het is geen uitzondering als er in een enkele week enkele tientallen projecten door ons tot een goed einde worden gebracht.
Technisch zijn we in staat een complete molen meters op te vijzelen of een historisch stationsgebouw op te tillen om het verderop op een nieuwe fundering te plaatsen.

Maar voor de familie Van Dijk is het belangrijker dat we in een ochtend twee buispalen hebben geplaatst waarop later de staanders van hun serre kunnen worden gebaseerd.

 

Voor een woningbouwverenigingen herstellen we de funderingen van tientallen panden, welke ervaring ons ook van pas komt als we de historische woning van de familie Van Eyck met inwendige schroefpalen moeten behoeden voor verdere verzakking.

Eigenlijk is geen project te klein of te groot, zolang het maar speciale expertise vergt of in een beperkte ruimte moet worden gerealiseerd.

 

Goorbergh Fundamenteel verschilt in zoverre van zoveel andere hei- en funderingsbedrijven dat we afscheid hebben genomen van het heien van grote aantallen eenvormige palen ten behoeve van nieuwbouwprojecten. We hebben ons ontwikkeld tot specialist en niet tot massaproducent.

 

Onder moeilijke omstandigheden gedijt ons vakmanschap het best!
Klik hier voor voorbeelden uit het grote scala aan projecten die zijn uitgevoerd.

 

Enkele recente voorbeelden:

- Belvédère in Rotterdam;
- vijzelen in Tilburg;
- schroefinjectie in Kerkrade;
- kelder in kelder in Amsterdam;
- particuliere woning in IJsselstein;
- noodreparatie in Harskamp